USKLADIMO FREKVENCIJE

Religija

Paketi za potrebite u obje županjske župe

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

U župi sv. Nikole Tavelića i ove su godine povodom uskrsnih blagdana obradovali obitelji u potrebi, samačka domaćinstva i obitelji starijih i nemoćnih vjernika.

Duhovna obnova

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Duhovnu obnovu predvodit će prof.dr.sc. Tonči Matulić s KBF-a u Zagrebu.

Nadbiskup krstio peto dijete u obitelji Drežnjak i Begović

Kategorija:

 

CERNA (TU) - U nedjelju 4.ožujka 2018. u župnoj crkvi sv. Mihaela arkanđela u Cerni nadbiskup đakovačko-osječki mons. Đuro Hranić tijekom misnog slavlja u 11 sati krstio je Mariju, peto dijete u obitelji Tomislava i Ane Drežnjak iz filijale Šiškovci te Mihaela, peto dijete u obitelji Gorana i Kristine Begović iz Cerne.

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić čestitao Božić

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić uputio je čestitku svim žiteljima Vukovarsko-srijemske županije koji slave Božić po julijanskom kalendaru:

„Svim žiteljima Vukovarsko-srijemske županije koji slave Božić po Julijanskom kalendaru, želim sretan i blagoslovljen Božić.
Neka svima radost i svjetlost Božića donese mnogo zdravlja, mira, radosti i razumijevanja.
Mir Božji, Hristos se rodi!“

Susret osoba s invaliditetom županjske regije

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

DRENOVCI  - Povjerenstvo za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Đakovačko-osječke nadbiskupije, animatori i predstavnici udruga osoba s invaliditetom županjske regije, organiziraju susret osoba s invaliditetom i njihovih obitelji u nedjelju 19. studenoga 2017. u Župi Sv. Mihaela, arkanđela u Drenovcima.

Večer molitve, pjesme i slavljenja uz sestre Palić

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Župa Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u nedjelju, 15. listopada, organizira Večer molitve, pjesme i slavljenja uz sestre Palić. Nakon nekoliko godina pjevanja i rada s eminentnim izvođačima na duhovnoj i svjetovnoj sceni, Djordjija, Kornelija, Elizabeta i Mihaela Karla napokon dolaze u Županju.

Županjskim vjernicima dolaze gosti iz Hercegovine

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Povodom 300 godina župe Mučeništva sv. Ivana Krstitelja, u toj će župi u subotu i nedjelju, 23. i 24. rujna gostovati vjernici župe sv. Ilije Proroka iz Kruševa, kraj Mostara i KUD iz Kruševa.

"Tebi pjevamo"

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Zbor mladih AETERNUM treću godinu za redom organizira koncert duhovne glazbe pod nazivom “TEBI PJEVAMO”.

Misa usred županjskih polja

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Danas je blagdan sv. Ilije proroka, a vjernici obje županjske župe tradicionalno su rano jutros pošli do kapelice sv. Ilije u blizini tvrtke Same Deutz Fahr Žetelice, gdje je nakon okupljanja i služena sveta misa.

U povodu Ramazanskog Bajrama

Autor: S.Bogutovac
Kategorija:

 

PRIJEM KOD GLAVNOG IMAMA U GUNJI

GUNJA – Po tradiciji u Islamskom centru Gunja u povodu Ramazanskog i Kurban Bajrama na poziv glavnog imama Idriza Bešića je prijem pozvanih gostiju

Ramazanski Bajram se obilježava u Gunji

Autor: S.Bogutovac
Kategorija:

Molitvom u džamiji i Bajramskim prijemom u Islamskom centru

GUNJA – Islamski vjernici koji žive u Cvelferiji u općinama Gunja, Drenovci i Vrbanja,

Hrvatsko srce u Šumanovcima

Autor: S.Pavelić
Kategorija:

U organizaciji žena HSS-a Hrvatsko srce 18. lipnja bit će upriličeno 11-to po redu hodočašće i to ove godine u Svetište Majke dobre nade – Šumanovci.

Županjski vjernici mladima otvorili i srca i duše

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

Obje županjske župe primile su proteklog, produženog vikenda stotine mladih iz svih dijelova Hrvatske i inozemstva, koji su sudjelovali na 10. jubilarnom susretu hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru.