USKLADIMO FREKVENCIJE

Likovnjaci na koloniji u "Maslačku"

Autor: Z.Knežević

Likovnom kolonijom i gostovanjem članova Likovne udruge Županja 08 u prostorijama Dječjeg vrtića "Maslačak" Županja danas je nastavljena manifestacija Dani vrtića 2017.

čija će završnica biti sutra, 9. lipnja, Cvjetnim korzom kojim će mališani iz Maslačka prošetati gradskim ulicama. Govoreći o današnjem susretu članova LUŽ-a 08 i mališana u vrtiću, ravnateljica "Maslačka" Terezija Nemetz je istaknula da se radi o dugogodišnjoj suradnji s likovnjacima koji svake godine daruju brojne likovne radove."Naši mališani su oduševljeni kolonijom, gledaju kako nastaju radovi, ali i sami crtaju.  Zahvaljujem predsjedniku LUŽ-a 08 Zlatku Kokanoviću i ostalim članovima udruge na svemu." poručila je Terezija Nemetz. Predsjednik Likovne udruge Županja 08 Zlatko Kokanović također je izrazio zadovoljstvo što su mogli ponovo biti u Dječjem vrtiću Maslačak na likovnoj koloniji.

Uz Kokanovića, na likovnoj koloniji u vrtiću sudjelovali su i Pero Avramović, Ivan Božić i Antun Balentović-Tundač. Sutra će mališani iz "Maslačka" prošetati županjskim ulicama na tradicionalnom cvjetnom korzu.

Hitovi: 1083