USKLADIMO FREKVENCIJE

Promet za vrijeme pokladne povorke

Kategorija: /

 

U nedjelju, 26. veljače,u okviru 50 – tog jubilarnog Šokačkog sijela, u Županji se organizira tradicionalna Pokladna povorka. Zbog održavanja Pokladne povorke u vremenu od 10,00 do 17,00 sati za odvijanje cestovnog prometa zatvorit će se kolnici ulica i trgova kojima će se kretati povorka dio kolnika pristupnih ulica, te će se izvršiti preregulacija prometa alternativnim pravcima.

U nedjelju, 26. veljače, mogu se koristiti parkirališni prostori u ulici Josipa Jurja Strossmayera i dijelu ulice Veliki kraj, od raskrižja s ulicom Josipa Jurja Strossmayera, istočno prema ulici Ljudevita Gaja, isključivo do 09,00 sati. Iz tog razloga Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i geodetske poslove Grada Županja upućuje zamolbu da nakon 9,00 sati vlasnici vozila izvrše preparkiranje vozila.

U 10,00 sati za odvijanje cestovnog prometa zatvorit će se slijedeće ulice i trgovi: ulica Veliki kraj od raskrižja s ulicom Ljudevita Gaja i odvojkom ulice Matije Gupca do raskrižja s ulicom Josipa Jurja Strossmayera, ulica Josipa Jurja Strossmayera od raskrižja sa ulicom Veliki kraj do raskrižja sa spojnom cestom koja vodi od spomenute ulice do ulice Ilirskog preporoda, ulica Josipa Bana Jelačića od raskrižja s ulicom Josipa Jurja Strossmayera do raskrižja s ulicom Matije Gupca.

 Uz glavnu trasu kretanja pokladne povorke, za cestovni promet zapriječit će se slijedeći ulični cestovni prilazi: iz Aleje Matice Hrvatske, dijela ulice Veliki kraj od raskrižja s ulicom Josipa Jurja Strossmayera prema rijeci Savi, do raskrižja s ulicom Ilirskog preporoda te dijela ulice Ilirskog preporoda. Mole se vlasnici osobnih vozila u tim dijelovima Grada da, u koliko imaju potrebu za korištenjem vozila u vremenu od 10,00 do 17,00 sati, izvrše preparkiranje vozila u zone Grada koje neće biti zatvorene za odvijanje cestovnog prometa.


Iz Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i geodetske poslove Grada Županja zahvaljuju vlasnicima osobnih vozila što će odgovornim ponašanjem i sami doprinijeti sigurnom održavanju Pokladne povorke u Županji.

 

Hitovi: 678