USKLADIMO FREKVENCIJE

U autobusu pronađeno 1620 grama "trave"

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

Zajedničkim postupanjem policijskih službenika i djelatnika carine, u prtljazi putnika pronađena je torba u kojoj se nalazilo oko 1620 g opojne droge tipa marihuana. U tijeku je kriminalističko istraživanje, stoji u priopćenju Policijske uprave Vukovarsko-srijemske.

Temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, 15. veljače izvršena je pretraga doma i drugih prostorija 21-godišnjaka u Vinkovcima.

Pronađeno je oko 1,5 kg opojne droge tipa marihuana.

21-godišnjak je uhićen te uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

U pretrazi doma i drugih prostorija koje koristi 35-godišnjak u Boboti, pronađena je veća količina minsko-eksplozivnih tvari.

Postupajući po nalogu Županijskog suda u Vukovaru, 15. veljače, policijski službenici su u pretrazi doma i drugih prostorija 35-godišnjaka, pronašli automatsku pušku, tri ručne bombe, 1095 komada puščanog streljiva i 26 komada lovačkog streljiva.

35-godišnjak je uhićen i uz kaznenu prijavu za nedozvoljeno pojedovanje, izradu i nabavljenje oružja i eksplozivnih tvari predan pritvorskom nazorniku PU vukovarsko-srijemske, kaže se u priopćenju PU Vukovarsko-srijemske.

 

Hitovi: 291