USKLADIMO FREKVENCIJE

Info

Promet za vrijeme pokladne povorke

Kategorija:

Zbog održavanja Pokladne povorke u vremenu od 10,00 do 17,00 sati za odvijanje cestovnog prometa zatvorit će se kolnici ulica i trgova kojima će se kretati povorka.

Sudionicima Malog šokačkog sijela besplatno parkiranje

Autor: M.Pastuović
Kategorija:

Tvrtka Stanobiro d.o.o. Županja omogućit će sutra, 18. veljače, svim sudionicima Malog šokačkog sijela besplatno parkiranje na parkinzima pod naplatom u Zagrebačkoj ulici, kod kina Mladost, u Ulici doktora Franje Račkog kod spomen obilježja i na parkingu kod pošte.

U autobusu pronađeno 1620 grama "trave"

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Jučer, 16. veljače, oko 21,20 sati, na MCGP Bajakovo, na ulasku u Republiku Hrvatsku kontroliran je autobus srpskih registracijskih  oznaka.

Vlažne maramice problem za kanalizaciju

Autor: M.Pastuović
Kategorija:

Iz Komunalca d.o.o. Županja korisnike sustava javne odvodnje upozoravaju da ne bacaju otpad poput vlažnih maramica, ulja i masti, hrane, higijenskih uložaka i prezervativa u WC školjku, umivaonik ili sudoper, jer to uzrokuje začepljenje odvodnih cijevi te javnog odvodnog sustava.

Postanite dio uspješnog turističko trgovačkog tima na Lošinju!

Autor: M.Pastuović
Kategorija:

Ambiciozni ste? Predani poslu i željni izazova? Samostalni i odgovorni, i pritom želite raditi u inovativnom i poticajnom okruženju? Onda je ovo prava poslovna prilika za vas! Dođite na prezentaciju lošinjske Grupe Jadranka te intervjue za nova radna mjesta, koji će se održati u utorak, 6. prosinca u Gradskoj vijećnici, u 13 sati.