USKLADIMO FREKVENCIJE

Volonterski sajam u Županji: "Volim grad, volontiram"!

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

U Županji će se u organizaciji Volonterskog centra Vukovarsko-srijemske županije održati Volonterski sajam, koji će okupiti predstavnike organizacija civilnoga društva s područja Slavonije.

Sajam će biti u petak , 13. listopada u predvorju Gimnazije u Županji, s početkom u 12,30 sati.

Volonterski sajam jedna je od aktivnosti projekta „Volim grad, volontiram!“, za koji je Volonterski centar Vukovarsko-srijemske županije dobio sredstva putem javnog poziva Grada Županje za prijavu projekata gradskih udruga za 2017. godinu.

U sklopu Volonterskog sajma održat će se između sudionika sajma okrugli stol na temu „MLADI – temelj budućnosti organizacija civilnog društva“. Moderator ovogodišnjeg okruglog stola je Zdenka Radić iz Regionalnog Info Centra za mlade iz Osijeka, koja će s predstavnicima organizacija civilnog društva voditi diskusiju o važnosti djelovanja mladih za razvoj i opstanak organizacija civilnog društva na području Slavonije, kaže Josip Franić, tajnik Volonterskog centra Vukovarsko srijemske županije, koji poziva zainteresirani da posjete štandove , gdje će se predstavljati organizatori volontiranja s područja naše županije, te gdje će moći dobiti uvid u čari volontiranja i davanja sebe za zajednicu. Ističe i kako su se ove godine odlučili za prostor Gimnazije, dok je to ranije bilo organizirano na središnjem  trgu u Županji kako bi se što više približili mladima.

Hitovi: 585