USKLADIMO FREKVENCIJE

Obilježen Dan udruge gunjanskih Zvjezdica

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

GUNJA – Društvo osoba sa invaliditetom Zvjezdice Gunja obilježilo je Dan udruge. Društvo postoji od 2005 Aktivno je počelo sa radom 2007. u prostoru stare Zdravstvene ambulante u Gunji koju je Općina bez najamnine ustupila, a Zvjezdice opremile objekt i aktivno počele raditi 2007.

Tako je Dan udruge bio i obilježavanje desete obljetnice aktivnog rada. Bila je ovo prilika da se po tko zna koji puta zahvali Hrvatskoj vojsci, HCK i brojnim donatorima za njihov doprinos u obnovi zgrade poslije poplave. Svečanost je počela prigodnim programom koji su izveli korisnici i dobili pljesak nazočnih. U ime slavljenika gostima su se zahvalile Stjepanka Leporiz, predsjednica i Janja Šokčević, ravnateljica udruge pozdravljajući predstavnice UZOSIO Golubice iz Vukovara, Dnevnog boravka GDCK Golubovi Županja ( tako su činili zajedništvo na Danu udruge  Zvjezdice – Golubice- Golubovi). Nazočni su bili vodeći ljudi iz Gunje: Anto Gutić, načelnik općine, Stipica Mišura, ravnatelj škole, Ivan Živić, župnik, Idriz Bešić, hodža, Joža Mikulčić, stalni suradnik one-man-band, te roditelji i potporni članovi udruge. Povodom Dana udruge i jubileja Stjepanka Leporiz je između ostalog naglasila: „ Zahvalna sam svima koji su među nama.

Naši korisnici su vam darovali program koji je samo mali dio prikazanog od onoga što radimo u okviru poludnevnog boravka sa korisnicima koji su svi sa intelektualnim poteškoćama i pridruženih smetnji. S njima radimo odgojno, obrazovno i rekreativno. Bez vaše podrške u općini, školi, crkvi, džamiji ne bi mogli djelovati i hvala vam za sve vidove pomoći.“ kazala je predsjednica.

                     

Hitovi: 282