USKLADIMO FREKVENCIJE

Udruga Matice umirovljenika Županja pozitivno poslovala u 2016. godini

Kategorija: /
Autor: M.Pastuović

Na dnevnom redu našlo se osam točaka, prisutne na skupštini pozdravio predsjednik Udruge Vlado Ivanković, a tajnica Mira Mikićpodnijela je izvješće o godišnjem poslovanju Matice umirovljenika za prošlu godinu. Predsjednica Nadzornog odbora Anica Miočinović izvijestila je o izvješću Nadzornog odbora o pregledu materijalno – financijskog poslovanja. Naglasak je bio na ostvarenim aktivnostima, kao i na planiranim za 2017. godinu, a sve odluke donesene su jednoglasno.


Udruga umirovljenika Županja jedna od aktivnijih udruga na ovim prostorima, a u 2016. godini zabilježili su pozitivno poslovanje.

Suradnjom s Gradom Županja izrazito su zadovoljni, svjesni su teških vremena, a izdvajaju i Gradsko društvo crvenog križa Županja, s kojim odlično surađuju. Članovi Udruge korisnici su projekata ''Aktivni u trećoj životnoj dobi'' i ''Mobilnost u zajednici'', koje provodi Društvo.

Tradicionalno, kao najveću svoju aktivnost, izdvajaju odlazak u Crikvenicu, u lječilište Thallasotherapia, gdje idu u rujnu.

Hitovi: 410