USKLADIMO FREKVENCIJE

Fotonatječaj "Volim svoju županiju"

Kategorija: /
Autor: S.Pavelić

Promocija prirodnih ljepota i kulturne baštine iz svih hrvatskih županija te poticanje snažnijeg regionalnog identiteta ciljevi su fotonatječaja „Volim svoju županiju“koji je prošle godine pokrenula Hrvatska zajednica županija.

Fotonatječajem želi se potaknuti mlade umjetnike/amatere da sami stvaraju i razmišljaju o svojoj županiji kao destinaciji koja, osim svojih ljepota, nudi i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.

Nagrade se dodjeljuju u tri kategorije: najbolja fotografija prema broju dijeljenja, najbolja fotografija prema broju lajkova te najbolja fotografija prema izboru stručnog žirija.

Članice stručnog žirija: Martina Brautović - voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Zagrebačke županije, i Sandra Pinjuh - zamjenica predstojnika Ureda župana Vukovarsko-srijemske županije. Obje se ovim poslom bave niz godina i svojim iskustvom pomoći će odabrati najbolje fotografije.

Treća članica žirija je Mare Milin - jedno od najpoznatijih imena hrvatske fotografije, koja iza sebe ima samostalne i skupne izložbe u zemlji i inozemstvu, a fotografijom se namjerava baviti „dok je u njoj duha i daha."Ne propustite priliku da svoje amaterske i profesionalne radove pokažete ovoj višestruko nagrađivanoj umjetnici.Najbolje fotografije mogu se dostaviti do 7.travnja 2017.Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području Republike Hrvatske, a svaki autor/autorica može poslati do tri fotografije.

Hitovi: 523