USKLADIMO FREKVENCIJE

Iz Županje biciklima prema Vukovaru

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić
Povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara članovi Rekreativnog biciklističkog kluba „Kotur” Županja i ove su godine u Vukovaru odali počast svim stradalim za slobodu Hrvatske.Jučer su u jutarnjim sati u Županji zapalili svijeće na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima i zaputili se u Vukovar.
„Ovo je jedna posebna vožnja koju mi tradicionalno, svake godine organiziramo. Zauzima posebno mjesto jer se kod nas sudionika istodobno osjećaji javljaju tuge i sjete, a opet i nade da će nam budućnost donijeti nešto bolje”, rekao nam je Danijel Vincetić, predsjednik Kluba „Kotur”.
Dodaje kako se radilo o stotinjak kilometara vožnje i njihovom doprinosu obilježavanju i sudjelovanju u ovom Danu, i podsjećanju na sve što se u Vukovaru događalo . Ujedno, kaže Danijel Vincetić, to je i zahvala Vukovarcima koji su kroz to sve te strahote prolazili.
„Kolona je bila impozantna, nevjerojatan je to osjećaj , jer u Vukovaru je bila cijela Slavonija, ljudi su stigli i iz svih dijelova Hrvatske, a mi smo nosili ime našega grada. Uz svu tu tugu koju osjećate budi se nada kad vidite sve te ljude u koloni kako sutra dolazi nešto bolje, rekao nam je Danijel Vincetić.
Hitovi: 56