USKLADIMO FREKVENCIJE

Preventivno edukativna akcija "Sigurno na dva kotača"

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić
Postaje granične policije Županja, uz poštivanje važećih epidemioloških mjera, provest će preventivno edukativnu akciju „Sigurno na dva kotača“, u subotu, 15. svibnja 2021. godine.
Program započinje u 8,30 sati u Županji, na glavnom gradskom trgu, gdje će biti izložbeni prostor bicikala, biciklističke i moto opreme i sa besplatnim promidžbenim materijalima (reflektirajući prsluci, reflektirajuće žabice za žbice bicikla, privjesak za ključeve i letci sa preporukama za sigurno sudjelovanje u prometu na cestama).
Policijski službenici i članovi biciklističkih i moto klubova družit će se s građanima na izložbenom prostoru te održati prigodnu edukaciju o najkorisnijim savjetima za sigurnu vožnju.
Oko 10 sati zajednička karavana biciklista, mopedista i motorista, predvođena policijskim službenicima na biciklima, zaputit će se do Babine Grede. U Babinoj Gredi, u ulici Vladimira Nazora, od 11 sati, karavana će se, uz okrjepu, također družiti s građanima i provesti kratku edukaciju o prometnoj sigurnosti vozača bicikala, mopeda i motorista.
Oko 11,40 sati karavana će se iz Babine Grede zaputiti u smjeru Cerne, u kojoj će ih nešto prije 13 sati dočekati građani i vozači bicikala, motora i mopeda koji će se priključiti akciji.
U Cerni, na parkiralištu kod mosta, od 12,45 sati predviđeno je druženje i edukacija građana. Iz Cerne karavana oko 13,20 sati kreće putem za Županju.
Kako bi zajednički ukazali na nužnost bavljenja sportom, makar i rekreativno, PGP Županja poziva vozače bicikala, motora i mopeda da se pridruže karavani „Sigurno na dva kotača“. Uz druženje i preventivni program, uvjereni smo kako će etapni prelazak 47 kilometara proći i brže nego uobičajeno.
Budite sigurni u prometu i uživajte u vožnji!
Fotografija:PU Vukovarsko-srijemska
Hitovi: 62