USKLADIMO FREKVENCIJE

Baš je dobro dobar biti priredba „ Maslačaka“ za „ Petra Pana“

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

Došao nam je mjesec prosinac. Za nas je to najljepši mjesec u godini, prepun događanja i lijepih aktivnosti u našem vrtiću „Petar Pan“ Drenovci. U prosinac smo ušli predstavom „Baš je dobro dobar biti“ koju su nam već treću godinu za redom poklonile odgojiteljice iz dramske skupine dječjeg vrtića „Maslačak“ Županja. Predstava je ove godine održana u Domu kulture u Drenovcima, zbog povećanog broja djece u dječjem vrtiću Petar Pan, ali i želje da razveselimo svu djecu predškolske dobi s područja Cvelferije, istaknula je Lidija Lešić, osnivačica prvog dječjeg vrtića u Cvelferiji, koji broji 33 djece.

 

Da vidi priredbu odazvalo se 150 znatiželjnika: veliki broj djece, roditelja, starije braće i sestara, ali i susjeda. Najveću radost djeca će doživjeti na sami dan sv. Nikole, kada će vrtić posjetiti taj dragi svetac i podijeliti darove. Božićno vrijeme je najljepše vrijeme zajedništva u obitelji. U prostoru dječjeg vrtića Petar Pan upriličiti će likovno kreativnu, božićnu radionicu za djecu i roditelje. U provođenju raznolikih aktivnosti u vrijeme Došašća, INA ( Industrija nafte) pomogla je svojim sponzorstvom što su djelatnici vrtića iskoristili i za izradu  majica za svu djecu vrtića. Pred sami Božić planirana je Božićna priredba djece za svoje roditelje.

U radu u ovoj pedagoškoj godini sudjeluju 3 odgojiteljice, broj djece se povećao. Trenutno ih je 33. Rad je organiziran u dvije odgojne skupine.

Čestit Božić i sretna Nova 2017. žele Vam djeca i odgojiteljice dječjeg vrtića Petar Pan, Drenovci.

Hitovi: 1420