USKLADIMO FREKVENCIJE

"Djeca za djecu- za ljepši Božić"

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić
U okviru projekta „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje 2“ Gradsko društvo Crvenog križa Županja provodi božićnu donacijsku kampanju „Djeca za djecu – za ljepši Božić“. Kampanja je osmišljena kao božićna kampanja u kojoj bi djeca osnovnoškolske i srednjoškolske dobi donirali slatkiše za djecu obitelji slabijeg imovinskog statusa te djecu koja žive u riziku od siromaštva.
U partnerstvu s Gradskim društvima Crvenog križa Ilok, Vinkovci, Vukovar, Nova Gradiška, Slavonski Brod, Hrvatska Kostajnica i Novska, kampanja će se provodit  u Tjednu solidarnosti Hrvatskog Crvenog križa koji traje od 8. do 15. prosinca 2020. godine u osnovnim i srednjim školama na području triju županija, poštujući sve aktualne epidemiološke mjere za sprječavanje širenja zaraze korona virusom (COVID-19).
U kampanju se mogu uključiti i svi zainteresirani građani. Svoju donaciju možete dostaviti u svoje lokalno društvo Crvenog križa.
Ovim putem zahvaljujemo svim školama i djeci, ali i zainteresiranim građanima koji će se uključiti u našu donacijsku kampanju kako bismo potrebitoj djeci uljepšali Božić i božićne blagdane.
Hitovi: 92