USKLADIMO FREKVENCIJE

Eco Food Tura

Kategorija: /

 Cilj pridonijeti razvoju i jačanju ekološki prihvatljive poljoprivrede

Projekt je provela Lokalna agencija za razvoj Vjeverica d.o.o. u suradnji s projektnim partnerima Agencijom za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o., Općinom Drenovci, Poljoprivrednim fakultetom iz Osijeka i Osnovnom školom "Ivan Meštrović" iz Drenovaca. Projekt je financirala Europska unija iz IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina 2007-2013. Cilj projekta vrijednog 397. 645, 94 eura bio je doprinijeti razvoju i jačanju ekološki prihvatljive poljoprivrede, te povećanju socijalne kohezije u prekograničnom području kroz implementaciju zajedničkih aktivnosti, suradnju i umrežavanje.

 

Na završnoj konfrenciji o projektu su govorili Ana Cvitković-Komesarović, direktorica LAR Vjeverica d.o.o. Drenovci, Ivan Antunović, suradnik na projektu, UPIP Žepče, te suradnik na projektu Matej Brnić, LAR Vjeverica d.o.o. Drenovci, kao i Katarina Damjanović, voditeljica projekta LAR Vjeverica d.o.o. Drenovci. Moderatorica završne konferencije bila je Ružica Krpan, dok je nazočne pozdravio i Boris Španić, zamjenik načelnika Općine Drenovci.

 

Između ostalih, nazočni su bili i zamjenik župana Željko Cirba, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Vukovarsko-srijemske županije Zdenko Podolar i pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj Vukovarsko-srijemske županije Andrija Matić.

 Z.Knežević

Hitovi: 1466