USKLADIMO FREKVENCIJE

Božićni poklon od Dubrovačko-neretvanske županije

Kategorija: /
Autor: Sanja Pavelić
Dubrovačko-neretvanska županija i ove godine donirala je 16 tona mandarina u sklopu akcije „Božićni poklon od Dubrovačko-neretvanske županije“, koje su uručene Vukovarsko-srijemskoj županiji.
U ime župana Dubrovačko-neretvanske županije  Nikola Dobroslavić mandarine je uručila zamjenica župana Žaklina Marević županu Boži Galiću, ispred Caritasa Vukovarskog dekanata, u Vukovaru.
Donaciju mandarina župan Galić odmah je uručio voditelju Caritasa Vukovarskog dekanata fra Slavku Miliću kao i humanitarnim udrugama, udrugama zdravstvene i socijalne skrbi, vukovarskoj bolnici, društvima Crvenog križa na području naše županije kao i Pučkoj kuhinji, te braniteljskim udrugama s područja Vukovarsko-srijemske županije.
Zbog teške situacije u kojoj se nalazimo, a koja je uzrokovana pandemijom koronavirusa, mnogo je naših obitelji u potrebi i traže pomoć.
Stoga je Vukovarsko-srijemska županija usmjerila svima onima kojima je potrebna pomoć i na taj način će se malo uljepšati predstojeće božićne i novogodišnje blagdane.

 

Hitovi: 67