USKLADIMO FREKVENCIJE

E-romobili

Kategorija: /
E romobili postali su simbol modernog gradskog prijevoza.
Zasigurno ih viđate i na ulicama vašeg grada. Jednostavni su za korištenje, praktični su i, dakako, funkcionalni jer uvijek na vrijeme stignete na dogovoreni sastanak ili na posao. Zaboravite na gradske gužve i vrevu ljudi koja krene prema javnom gradskom prijevozu. Iskoristite sve prednosti e romobila i uživajte u svim pogodnostima koje nudi. Ipak, prije svega morate znati da to nije igračka. To je prijevozno sredstvo koje može doseći brzinu od 60 km/h. Srećom, možete limitirati brzinu tako da ne prelazi više od 25 km/h.

Vrste e-romobila
Postoji više vrsta električnih romobila. Dječji e-romobili, kao što sami naziv govori, namijenjeni su za djecu. Glavne razlike između ovih i romobila za odrasle je u ograničenju težine i veličini romobila. Električni romobili za odrasle odličan su odabir za poslovnjake koji su do sada svakodnevno na posao putovali javnim gradskim prijevozom ili osobnim automobilom. Ne samo da ćete uštedjeti na vremenu nego ćete zaobići „gužvanje“ u javnom prijevozu kao i ostale stresne situacije prisutne u prometu.

Glavne karakteristike električnih romobila
Velika drvena platforma s gripom pruža udobnost i sigurnost kao i široki te 9“ veliki kotači. Svi e-romobili imaju LCD zaslon koji nudi sve potrebne informacije kao što su stanje baterije, brzina, prijeđeni kilometri i ostali podatci o vožnji.
Ugrađena su prednja i stražnja svjetla koja pružaju dodatnu sigurnost tijekom vožnje. Neki modeli imaju bočne led lampice. Lagano se i brzo sklapaju čime se pridonosi jednostavnom korištenju. Kada ga ne vozite, jednostavno ga preklopite i ponesite ga sa sobom.
Uživajte ​​u revolucionarnom prijevozu. E-romobili su lagani, ekonomični i brzi. Priuštite si jedinstveno iskustvo te ugodnu gradsku vožnju po prihvatljivim cijenama.

5 razloga zašto su e-romobili najbolja prijevozna sredstva
 
  1. Ekološka prihvatljivost: svaki put kada koristimo električni romobil doprinosimo ekološkom duhu koji bi konstantno trebao biti prisutan u našem svakodnevnom životu. 
  2. Ušteda novca: jedna od značajnih prednosti e-romobila usmjerena je ka krajnjem potrošaču. Riječ je, dakako, o znatnoj uštedi novca, jer ne morate točiti gorivo.
  3. Niži troškovi održavanja: e-romobil ne zahtijeva nikakvo posebno održavanje, što znači da ne trebate trošiti niti vrijeme niti novac na zamjene ulja, filtra, pumpi i slično, kao što je slučaj s osobnim automobilima.
  4. Jednostavno i brzo od točke A do točke B: nema više čekanja autobusa, tramvaja ili taksija. Zaboravite na jutarnje gužve kada na prometnice nahrle stotine automobila. Jednostavno rasklopite svoj e-romobil i spremni ste za polazak.
  5. Manje je buke: moramo priznati da je onečišćenje bukom jedan od ozbiljnih problema urbanog društva. Pokazalo se da ulična buka smanjuje produktivnost pojedinaca koji rade u prirodi između 30% i 40%. Međutim, stalna buka koju trpe, primjerice motociklisti, utječe na njihovu koncentraciju na cesti, a osim toga i na razinu stresa i tjeskobe. S druge strane, e-romobili su puno manje bučni, a samim time prikladniji su za sve sudionike u prometu.
Hitovi: 84