USKLADIMO FREKVENCIJE

Uklanja se višak sprava na igralištu

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Nedavno je uz Dječji vrtić "Maslačak", na postojećem dječjem igralištu, započelo postavljanje sprava za dječje igralište za djecu s posebnim potrebama.
No, pojavio se problem, odnosno, sprave su preblizu spravama za fitness na otvorenom. Gostujući u programu Hrvatskog radija Županja gradonačelnik Davor Miličević je rekao da je jedna sprava preblizu spravi vanjskog fitnessa, što će biti ispravljeno.

"Uklonit će se jedna sprava vanjskog fitnessa i nastavit će se s realizacijom ovog projekta. " rekao je gradonačelnik Miličević dodajući da se nada kako će ovo posebno dječje igralište biti kvalitetno uređeno i opremljeno, jer djeca koja budu na njemu boravila zajedno sa svojim roditeljima moraju biti sigurna. Podsjetimo, prošireno je postojeće dječje igralište, pripremljena podloga na koju će uskoro biti postavljena posebna, antistres podloga, te sprave za igranje koje postavlja dobavljač iz Vinkovaca. Za sve radove i nabavku, te postavljanje posebnih sprava na antistres podlozi iz gradskog proračuna bit će izdvojeno više od 150.000 kuna.
Hitovi: 254