USKLADIMO FREKVENCIJE

OBAVIJEST STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE GRADA ŽUPANJA

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Obavještavaju se građani Grada Županja da je Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od 02. svibnja 2020. godine ukinuta protuepidemijska mjera obustave vjerskih okupljanja.Organizatori vjerskih okupljanja obvezni su pridržavati se svih općih protuepidemijskih mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od 04. svibnja 2020. godine ukinuta je protuepidemijska mjera obustave rada poslovnih subjekata koji obavljaju uslužne djelatnosti u kojima se ostvaruje bliski kontakt s klijentima (primjerice: frizeri, kozmetičari, pedikeri).
Stožer civilne zaštite Grada Županja upućuje poslovne subjekte koji obavljaju uslužne djelatnosti na pridržavanje svih općih protuepidemijskih mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Povodom predstojećeg Praznika rada i produženog vikenda upozoravamo sve građane na daljnju potrebu socijalnog distanciranja, ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima te zabranu okupljanja i zadržavanja više od 5 osoba na jednom mjestu.

Hitovi: 515