USKLADIMO FREKVENCIJE

U županiji i dalje 37 oboljelih

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić
U Vukovarsko-srijemskoj županiji nema pozitivnih osoba na COVID-19 te tako ukupan broj oboljelih osoba i dalje iznosi ukupno 37, stoji u redovnom priopćenju Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije.U protekla 24 sata testirano je 22 osobe, što čini ukupno testiranih do sada na području županije 660. U samoizolaciji su 322 osobe, a tijekom jučerašnjeg dana zaprimljena je jedna prijava o kršenju samoizolacije i provjerom se utvrdilo da se radilo o kršenju samoizolacije.
U objektima za karantenu osoba se nalaze četiri osobe, a u objektima za karantenu vozača kamiona se ne nalazi niti jedna osoba.
COVID-19 ambulante osnovane pri domovima zdravlja su zaprimile 34 poziva sa sumnjom na bolest COVID-19. Opća županijska bolnica Vinkovci ima dvije hospitalizirane osobe pozitivne na COVID-19, dok se ostale osobe nalaze u kućnoj samoizolaciji zbog blažih simptoma bolesti.
Od ukupnog broja pozitivnih na koronavirus, u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 11 zdravstvenih radnika, a od toga četiri liječnika, tri medicinske sestre/tehničara, tri druga zdravstvena radnika i jedan nezdravstveni radnik. Ukupan broj zdravstvenih radnika u samoizolaciji je dvoje, od čega su oboje medicinske sestre/tehničari.
Trenutno u Vukovarsko-srijemskoj županiji nema izliječenih osoba od COVID-19
Hitovi: 320