USKLADIMO FREKVENCIJE

Četvrti dan u županiji bez novooboljelih

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

U protekla 24 sata testirane su 32 osobe, što na području županije čini ukupno do sada 612 testiranih osoba. U samoizolaciji nalazi se 407 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana zaprimljene su 4 prijave o kršenju samoizolacije, te se provjerom utvrdilo kako su 3 osnovane. U objektima za karantenu osoba nalaze se četiri osobe, a u objektima za karantenu vozača kamiona ne nalazi se niti jedna osoba.

Stožer javlja kako su COVID-19 ambulante osnovane pri domovima zdravlja zaprimile 21 poziv sa sumnjom na bolest COVID-19, a Opća županijska bolnica Vinkovci ima četiri hospitalizirane osobe pozitivne na COVID-19, dok se ostale osobe nalaze u kućnoj samoizolaciji, zbog blažih simptoma bolesti.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 11 zdravstvenih radnika, a od toga četiri liječnika, tri medicinske sestre/tehničara, tri druga zdravstvena i jedan nezdravstveni radnik. Ukupno je dvoje zdravstvenih radnika u samoizolaciji, a oboje su medicinske sestre/tehničari.

Trenutno u Vukovarsko-srijemskoj županiji nema izliječenih osoba od COVID-19.

Hitovi: 317