USKLADIMO FREKVENCIJE

Medaljoni grada Sarajeva za dugogodišnju suradnju

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić
Na trećoj večeri folklora održanoj u dvorani "Mladost "nastupili su gostujući ansambli .
Prije samih nastupa dogradonačelnik Sarajeva Mladen Trivić uručio je gradonačelniku Županje Davoru Miličeviću i direktoru TZ Županja Mirku Bačiću u znak zahvale za dugogodišnju suradnju medaljone – priznanja Grada Sarajeva .
Naime, suradnja između gradova Sarajeva i Županje započela je 2008. godine na inicijativu Udruge "Libertas" iz Sarajeva i Turističke zajednice Županje, i traje sve do danas. Predstavnici TZ Županja, gospodarstvenici, obrtnici, kulturni djelatnici sudjeluju svake godine na tradicionalnom Festivalu "Kao nekad pred Božić", koji se održava u Sarajevu, a gosti iz Sarajeva su godinama u Županji na "Šokačkom sijelu"i "Žetvi i vršidbi" .
"Prvi put sam u Županji , ali duh vašeg grada osjetio sam već u Sarajevu na Festivalu. Ova veza koja dugo traje je primjer kako kultura zbližava ljude i želim se zahvalili Gradu Županji i Turističkoj zajednici na doprinosu toj suradnji , jer je na taj način i naša manifestacija je rasla i postala brend grada Sarajeva ", kazao je Milan Trivić
Zahvalu gostima , uz prigodne darove uputio je gradonačelnik Županje Davor Miličević istaknuvši gostoprimstvo koje im uvijek pružaju u Sarajevu , te iskoristio ovu prigodu da se zahvali svim gradovima prijateljima Županje koji su na Šokačkom sijelu ."Nadam se da smo bili dobri domaćini ,te ćemo sigurno biti dobri gosti kod vas ", kazao je gradonačelnik Davor Miličević.
 
 
Hitovi: 338