USKLADIMO FREKVENCIJE

POZIV ZA PRIJAVU KANDIDATA/KANDIDATKINJA NA NATJEČAJ ZA DODJELU NAGRADE “VOLONTERSKI OSKAR” ZA VOLONTIRANJE NA PODRUČJU VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE U 2016. GODINI

Kategorija: /

Volonterski centar Vukovarsko-srijemske županije dodjeljuje nagradu “Volonterski Oskar” s ciljem prepoznavanja i promicanja izuzetnog volonterskog doprinosa društvu u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Volonterski Oskar jedna je od aktivnosti projekta „Volim grad, Volontiram!“, a za koji je Volonterski centar Vukovarsko-srijemske županije dobio sredstva putem javnog poziva Grada Županje za prijavu projekata gradskih udruga za 2016. godinu.

Iz Centra pozivaju sve neprofitne organizacije: udruge, ustanove i institucije s područja Vukovarsko- srijemske županije da nominiraju kandidate/kandidatkinje na natječaj za dodjelu nagrade za volontiranje u kategoriji volonter/ka godine u kategorijama:

  • volonter/ka 15-30 godina
  • volonter/ka 30+ godina

 

Natječaj je otvoren od 09. studenog do 29. studenog 2016. godine. Dodjela nagrade “Volonterski Oskar” i Priznanja svim prijavljenim volonterima/volonterkama će se održati  5. prosinca 2016. u 17 sati u Maloj gradskoj vijećnici Grada Županja. Ocjenjivački sud će biti sastavljen od voditelja organizacija civilnoga društva ili drugih neprofitnih organizacija s odgovarajućim iskustvom u volontiranju.

Uvjeti koje moraju ispuniti kandidati za nominaciju za nagradu Volonterski Oskar:

  • kandidati moraju biti uključeni u volontiranje najmanje 50 sati tijekom razdoblja od 12 mjeseci.
  • kandidati su volonteri u organizacijama civilnoga društva ili javnim ustanovama s područja Vukovarsko-srijemske županije

Kriteriji ocjenjivanja uključuju:

  • korist od volonterskog djelovanja nominiranog kandidata za lokalnu zajednicu, regiju ili državu
  • broj volonterskih sati kandidata
  • objašnjenje zašto je kandidat i njegov volonterski rad izvanredan
  • objašnjenje zapreka koje je kandidat morao prevladati kako bi postigao rezultate svoga rada

 

NAPOMENA: BROJ NOMINACIJA KOJE JEDNA ORGANIZACIJA MOŽE PRIJAVITI JE NEOGRANIČEN. Molimo Vas da Obrazac za prijavu kandidata/kandidatkinje na natječaj za dodjelu nagrade za volontiranje na području Vukovarsko-srijemske županije u 2016. godini – VOLONTERSKI OSKAR pošaljete na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno s 29. studenim 2016. godine.

Hitovi: 960