USKLADIMO FREKVENCIJE

Bajkovitom pričom obilježili Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

  Korisnici Cjelodnevnog boravka za odrasle osobe s intelektualnim i mentalnim oštećenjem Gradskog društva Crvenog križa Županja i Udruge Golubovi pripremili su sinoć bajkovitu priču , kroz koju su proveli publiku u dvorani kina "Kristal" i prenijeli im je jednu važnu poruku , da dobro uvijek pobijedi zlo.

Priredba je organizirana povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. " Priredba i ovaj nastup pokazali su kako se u našoj lokalnoj zajednici radi na osnaživanju osoba s invaliditetom, te osiguranju jednakosti. Cilj nam je bilo pokazati što sve naši korisnici , uz pomoć voditelja, stručnih suradnika i volontera mogu učiniti. Ja sam toliko ponosna, i preponosna na ovo što su naši mladi pokazali , svi zajedno, da to riječima ne mogu izreći", kazala je Marija Dugalić, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Županja i istaknula kako svatko od nas može učiniti puno, a kako zajedno preskačemo granice.

"Ovdje je večeras bilo toliko puno iskrenosti i toliko ljubavi prema čovjeku, što nam danas možda i najviše nedostaje. Večeras je ovdje čovjek na prvom mjestu, i mogu reći kako ovako nešto odavno nisam vidio", kazao je Darko Dimić, pročelnik Upravnog odjela za socijalnu politiku Vukovarsko-srijemske županije.

"Samo zajedno mijenjamo , i mi smo već promijenili svijet", istaknula je Gordana Tomić, predsjednica Društva za pomoč osobama s invaliditetom "Golubovi", te svima zahvalila na sudjelovanju i pomoći , koju su im pružili.

Hitovi: 1045