USKLADIMO FREKVENCIJE

Najbolji fiš majstor iz Velike Kopanice

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

U okviru obilježavanja Dana općine u Štitaru je sinoć održana fišijada u organizaciji Športske ribolovne udruge "Smuđ" Štitar.

Najbolji fiš pripremila je ekipa iz Velike Kopanice, a organizatori su nagradili tri prvoplasirana majstora kotlića. Treće mjesto osvojio je Ivan Kitanović iz Velike Kopanice, drugo mjesto pripalo je Ivici Đuzelu iz Jaruga, dok je najbolji fiš pripremio Pavo Križan iz Velike Kopanice zajedno s Matom Dugalićem iz Štitara. Presudile su nijanse, rekao je Zdenko Kružljak, član Ocjenjivačkog suda, nadaleko poznati vrhunski majstor fiša koji je za program HRŽ-a istaknuo kako su natjecatelji, njih 24, dali sve od sebe kako bi pripremili izvrstan fiš.

Brojni posjetitelji uživali su podno savskoga nasipa i u šaranu na rašljama, te fišu koji su pripremili organizatori, članovi Športske ribolovne udruge "Smuđ" Štitar uz potporu drugih udruga građana. Posebnu zahvalu organizatori su uputili Općini Štitar pod čijim se pokroviteljstvom ova, 20.ta fišijada i održala. Za dobro raspoloženje na fišijadi se pobrinuo Tamburaški sastav "Ringišpil".

 

 

Hitovi: 1654