USKLADIMO FREKVENCIJE

Kroz "Zaželi" 7.500 žena brine o 30.000 korisnika

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava Majda Burić predstavila je danas u gradskoj vijećnici Grada Županja aktualnosti u vezi provedbe programa "Program zapošljavanja žena-Zaželi" i ostalih mjera zapošljavanja resornog ministarstva, te je predstavljen i projekt Grada Županja koji se provodi u okviru ovoga programa.

Neposredno pred početak javnog predstavljanja programa Zaželi, žene zaposlene u programu dočekale su državnu tajnicu Majdu Burić i uz cvijeće zahvalile što su dobile priliku raditi, te su joj prenijele i zahvale korisnika ovog programa s područja Grada Županja. U izjavi za medije državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava Majda Burić danas je u Županji istaknula kako je program "Zaželi" najveći projekt ikad financiran iz Europskog socijalnog fonda. "Projekt je vrijedan milijardu kuna a uključuje 7.500 žena koje brinu o čak 30.000 korisnika. Kao što je i u Županji istaknuto da 50 žena, te voditeljica i koordinatorica, skrbe o više od 290 korisnika i čula sam njihova zadovoljstva programom." rekla je državna tajnica Majda Burić.

Gradonačelnik Županje i saborski zastupnik Davor Miličević danas je ponovo zahvalio Ministarstvu rada i mirovinskog sustava na suradnji, te naglasio kako je program Zaželi velika pomoć i nezaposlenim ženama i korisnicima programa.Tijekom predstavljanja mjera koje se provode s ciljem zapošljavanja u velikoj gradskoj vijećnici postavljeno je niz aktualnih pitanja, od zapošljavanja pripravnika, stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa do zapošljavanja kroz mjeru stalni sezonac.

Hitovi: 2326