USKLADIMO FREKVENCIJE

Župan darivao za Uskrs

Kategorija: /

Uskrsno vrijeme je prigoda da se okrenemo i zauzmemo za dobro svakog čovjeka i pokažemo svoju solidarnost prema drugima, te je za nadolazeće Uskrsne blagdane vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, kao i svake godine, dodijelio pomoć onima kojima je ona najpotrebitija.

Župan Božo Galić darovao je povodom uskršnjih blagdana institucije koje skrbe o djeci bez roditelja, s posebnim potrebama i siromašnima. Prigodnim paketićima obradovao je korisnike Centra za rehabilitaciju Mala Terezija i štićenike Dječjeg doma Sv. Ana u Vinkovcima, te učenike OŠ Josipa Matoša u Vukovaru-jedine samostalne škole za učenike s posebnim potrebama i teškoćama u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Darovao je i osobe s mentalnom retardacijom i pridruženim smetnjama okupljenim u Društvu za pomoć osobama s invaliditetom Golubovi Županja i članove Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar.

Donaciju potrebnim namirnicama župan Galić je uručio Caritasu vukovarskih i vinkovačkih  dekanata, koji će tu donaciju usmjeriti socijalno ugroženim obiteljima, a koji se njima obraćaju za pomoć.

Isto tako, donacija je otišla i socijalnim samoposlugama u Vukovaru i Vinkovcima te Udruzi hrvatskih brojnih obitelji 8+ Vinkovci, koja okuplja mnogočlane obitelji, Milosrdnim sestrama svetog Križa Vinkovci koje pomažu obiteljima u potrebi, te Humanitarnoj udruzi „Put mira“ Mirkovci kao i Udruzi sv. Bono Vukovar, za njihove korisnike.

Uz prigodnu čestitku, kojom je svima poželio sretan i blagoslovljen Uskrs, župan Galić je na ovaj način svima njima htio učiniti radosnije uskrsne blagdane.Hitovi: 1195