USKLADIMO FREKVENCIJE

Održana Skupština društva Crvenog križa Vukovarsko-srijemske županije u Vinkovcima

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

Usvojeni Program rada i Financijski plan za 2018.

 

VINKOVCI – U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa u Vinkovcima održana je 4. sjednica Odbora i Nadzornog odbora,

a zatim i Skupština društva CK Vukovarsko-srijemske županije. Sjednicama su predsjedavali dr. Mato Karalić, predsjednik i Ivica Prskalo, ravnatelj CK VSŽ. Iz GDCK Županja nazočili su Terezija Nemetz, članica Glavnog odbora HCK, Marija Dugalić, ravnateljica GDCK, te članovi odbora, nadzornog odbora i Skupštine: Martin Knežević, Miroslav Vardić, Stjepan Bogutovac, Stjepan Ćosić, Darko Grdenić. Izvješće o radu Društva CK VSŽ podnio je predsjednik dr. Mato Karalić.

U raspravi je ocjenjeno da su zadaci  realizirani za prošlu godinu, te da je na pojedinim stavkama u Rebalansu Financijskog plana za 2017. došlo do neznatnih izmjena pa je usvojen predloženi rebalans. U Financijskom planu za 2018. planirani su prihodi i rashodi od 185.000 kuna. Razmatran je i usvojen Program rada HCK Društva CK VSŽ za 2018. Tijekom rasprave ukazano je da Klinički bolnički centar Osijek planira  zbog potreba veći broj doza krvi, no ne i veći broj akcija kako bi se plan ispunio.

S ciljem očuvanja i unapređenja zdravlja održati će se predavanja i obilježiti značajni datumi. Glavni odbor HCK je donio Odluku o organiziranju natjecanja ekipa Mladih HCK u 2018. Tako će se gradska ( školska) i općinska održati 10. ožujka, međužupanijska i županijsko 14. travnja u Iloku, a Državno 12. svibnja u Vinkovcima.

snimio Stjepan Bogutovac

Hitovi: 817