USKLADIMO FREKVENCIJE

Aktualno

GRAD ZAGREB OSIGURAO BORAVAK NA MORU ZA 45 DJECE IZ GUNJE

Autor: S.Bogutovac
Kategorija:

 

GUNJA - Grad Zagreb  svake godine organizira besplatno ljetovanje za djecu socijalno ugroženih obitelji Grada Zagreba koji su evidentirani kao korisnici određenih oblika pomoći iz sustava socijalne skrbi ,za vrijeme trajanja  ljetnih školskih praznika.

Raste udio žena u općoj nezaposlenosti

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Iako na tržištu rada nema puno slobodnih mjesta, te nezaposlenost pogađa i žene i muškarce, neugodan je podatak kako iz mjeseca u mjesec raste udio nezaposlenih žena u odnosu na muškarce.

Edukcija o ugovorima o doživotnom/dosmrtnom uzdržavanju

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Danas je u Gradskoj vijećnici Županja održana edukcija o ugovorima o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju , u sklopu novog projekta „4P – Pravo i Prevencija – Prevencija i Podrška za starije i nemoćne“, koji za cilj ima pružanje podrške starijima u smislu edukacije i sprječavanja zlouporabe ugovora o dosmrtnom/doživotnom uzdržavanju.

U spomen na pripadnike ZNG-a

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

 U Županji je na na Spomen-obilježju poginulim braniteljima Županjske Posavine, a u organizaciji HVIDRE i braniteljskih udruga Grada Županja, odana počast 12-orici hrvatskih branitelja poginulih prije 26 godina na tzv. privlačkom putu.

Počeli javni radovi

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Na području Grada Županja danas su započeli javni radovi na kojima su privremeni posao dobile 52 osobe.

Predstavljen program "Zaželi"

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

Ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavić boravio je danas u Brodsko-posavskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Cvjetna raskoš županjskih balkona

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

Puno ljubavi je potrebno kako bi i ovih ljetnih mjeseci balkoni stambenih zgrada uljepšavali okolinu, ali i razveselili prolaznike....

Lovrić i Dujmić u posjeti načelniku Gutiću

Autor: S.Bogutovac
Kategorija:

 

GUNJA – U sklopu programa Državne uprave za zaštitu i spašavanje Područnog ureda Vukovarsko srijemske županije, pročelnik Zdenko Lovrić i Tomislav Dujmić, voditelj za preventivne i planske poslove posjetili su Općinu Gunja.

Šešir glavu čuva...

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

"Rashladite svoj dom, klonite se vrućine; rashladite tijelo i pijte dovoljno tekućine; pomognite drugima; zatražite savjet liječnika...."

Ljetna shema: policajci na biciklima!

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Iako Županja nema biciklističke staze, puno je onih koji i ovih ljetnih dana odabiru bicikl kao najjednostavnije i najekonomičnije prijevozno sredstvo.

Mogućnosti prekvalifikacije i dokvalifikacije

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Grad Županja objavio je javni poziv za anketiranje zainteresiranih nezaposlenih osoba u svrhu financiranja obuke, prekvalifikacije i dokvalifikacije nezaposlenih osoba i financiranja srednjoškolskog obrazovanja.

Ispravno parkirajmo u Županji!

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Tvrtka Stanobiro d.o.o. Županja, Policijska postaja Županja i Vijeće za prevenciju kriminaliteta Grada Županja zajednički su kreirali i izradili letak pod nazivom "Ispravno parkirajmo u Županji!", kojemu je cilj podsjetiti sudionike u prometu na ispravno korištenje parkirnih mjesta.

Memorijal "Andrija Andabak"

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

Memorijal „Andrija Andabak“ se održava u srpnju svake godine u Nuštru – bedemu obrane slavonske ravnice, koji nikada nije pao u neprijateljske ruke.