USKLADIMO FREKVENCIJE

Obrazovanje

Obrazovanje

Županjski srednjoškolci do...

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Agencija za mobilnost i programe EU odobrila je Tehničkoj školi Županja projekt mobilnosti u sklopu Erasmus+ programa, za KA1 u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Vrijednost projekta iznosi 46.684,00 EUR.

Učenici Tehničke škole put...

Kategorija:

 

Agencija za mobilnost i programe EU odobrila je Tehničkoj školi Županja projekt mobilnosti u sklopu Erasmus+ programa, za KA1 u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

Specijalizacijama žele zadr...

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

 

 U Domu zdravlja Županja trenutno nedostaje jedan dr. medicine u ordinaciji opće/obiteljske medicine Soljani-Strošinci radi korištenja rodiljnog dopusta doktorice koja je ugovorena, a zamjenu organiziraju iz postojećeg kadra Doma zdravlja Županja kao i doktora u koncesiji sa našeg područja.

Gradska knjižnica Županja:...

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

 

U Gradskoj knjižnici Županja u tijeku je radionica u povodu Valentinova, Dana zaljubljenih.

Ministar Barišić u Babinoj...

Autor: M.Pastuović
Kategorija:

Babogredsku Osnovnu školu Mijat Stojanović danas je posjetio ministar obrazovanja znanosti i sporta Pavo Barišić, gdje se susreo s ravnateljicom Đurđicom Babić, načelnikom Općine Babina Greda Josipom Krnićem, učenicima, roditeljima, nastavnim osobljem i ostalim zaposlenicima škole.

OŠ Mato Lovrak: Drugo polugo...

Kategorija:

 

Škola odiše toplinom i radošću! Da vidite samo malene kako poput smotuljaka, naoružani šalovima, rukavicama, kapama, skafanderima, crvenih nosića, ali s osmijehom, raspremaju se i uredno odlažu svoju obuću u garderobu. Lete jedni drugima u zagrljaj...

Bespovratna sredstva za ene...

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

Gimnazija Županja prijavila se za energetsku obnovu zgrade i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja (zgrada triju srednjih škola, Gimnazije, Obrtničko-industrijske i Tehničke škole)

UZ Klasje dobila priznanje za...

Autor: M.Pastuović
Kategorija:

Od 4. do 7. listopada 2016. održana je 28. Državna smotra učeničkih zadruga RH u Zadru na kojoj je sudjelovala UZ Klasje Obrtničko-industrijske škole Županja. UZ Klasje stekla je pravo sudjelovanja na Državnoj smotri nakon što se plasirala na 1. mjesto na Županijskoj smotri 15. travnja 2016. u Vođincima. Na Državnoj smotri sudjelovalo je 70 učeničkih zadruga svojim izložbenim štandom, prezentacijom rada zadruge i prezentacijom praktičnog rada na štandu.

Uspješna humanitarna akcija...

Autor: M.Pastuović
Kategorija:

U petak 14. listopada 2016. učenici i nastavnici OŠ „Mijat Stojanović“ održali su uspješnu humanitarnu akciju u suradnji s vinkovačkom udrugom „Mladi protiv gladi“.

U OŠ Ivana Kozarca obilježe...

Autor: M.Pastuović
Kategorija:

Priredbom u školskome holu, te izložbom proizvoda od kruha, kolača, kao i prezentacijom pripreme tradicionalnih "kalupaša",  u Osnovnoj školi "Ivana Kozarca" u Županji obilježeni su "Dani kruha-dani zahvalnosti za plodove zemlje". Sve je počelo zanimljivim glazbeno-scenskim nastupom "osmaša", uz zvuke pjesme "Zlatni dvori", a i sami učenici otpjevali su tekst pjesme iz ove, sve popularnije serije.

Priznanja za najbolje i najus...

Autor: J.W.D.
Kategorija:

Na kraju još jedne školske godine u Amfiteatru Gimnazije okupili su se najbolji od najboljih, jer gradonačelnik Županje i saborski zastupnik Davor Miličević organizirao je prijam