USKLADIMO FREKVENCIJE

Aktualno

Jubilarno, 50. Šokačko sije...

Autor: M.Pastuović
Kategorija:

Budite dio naše najveće manifestacije tradicijske kulture, budite dio 50. Šokačkog sijela - uz program Hrvatskog radija Županja i Internet stranicu radiozupanja.hr

Županja - grad bez hotela

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Županja je grad bez hotela, a zasigurno ga u skorije vrijeme neće ni imati...

Paketi humanitarne pomoći...

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Kršćanska humanitarna udruga „Putevi milosti“, započela je veliku podjelu paketa hrane i materijalne pomoći u sklopu projekta „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći“.

Tuga i bol u kolijevci nogome...

Autor: S.Bogutovac
Kategorija:

U teškoj prometnoj nesreći sinoć je preminuo mladi talentirani igrač Graničara Josip Lastavica.

Caritas u pohodu bolesnima i...

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

 

Dom za starije osobe Žuljić posjetile  su povodom Svjetskog  dana bolesnika članice Caritasa .

Župa Bošnjaci: U siječnju...

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

U župi Bošnjaci nastavlja se i ove godine tužna statistika, koja ukazuje na zabrinjavajuće podatke.

Posavski Podgajci dobili 40 p...

Autor: S.Bogutovac
Kategorija:

Posavski Podgajci, cvelfersko selo Posavske Podgajce iz milja zovu Filadelfija i selo roda. Mjesto je među pet naselja koje pripada Općini Drenovci, a nedavno su dobili i nova parkirališna mjesta.

Dan sigurnijeg interneta

Autor: M.Pastuović
Kategorija:

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu u suradnji s Microsoftom treću godinu zaredom povodom Dana sigurnijeg interneta organizira edukacije u hrvatskim školama, s ciljem promicanja sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, posebice među djecom i mladima.

Na Skupštini Društva Crveno...

Autor: S.Bogutovac
Kategorija:

Novoizabrani zastupnici, njih 21, imali su izvještajno-izbornu Skupštinu Društva Crvenog križa Vukovarsko-srijemske županije u Vinkovcima.

Ceranci pokazali veliko srce...

Autor: M.Pastuović
Kategorija:

Navijačka skupina Bronxi iz Cerne privela je kraju humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za pomoć teško oboljeloj dvogodišnjoj djevojčici Donni Rohaček iz Cerne, koja je na liječenju u Zagrebu.

Obnova četiri zgrade vrijedn...

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

 

Suvlasnici četiri zgrade u Županji, Dr. Franje Račkog 18a, 18 c i 18d i Trga Republike 8 do 11  odlučili su se na energetsku obnovu, a radovi bi trebali krenuti početkom ljeta.

Poanta Županjske zimske bajk...

Autor: M.Pastuović
Kategorija:

Županjska zimska bajka uspješno je organizirana! Najprigodnije su to riječi, kojima ću započeti pisanje ovog nazovimo zaključka... Kako sam naučena, u svakoj bajci postoje dobri i loši likovi, tako su i u ovoj našoj. Ti likovi, nažalost, ne postoje samo u ovoj bajci, oni su ponekad puno stvarniji nego što možete zamisliti, puno više no što bi to trebali biti. Srećom, postoje i oni drugi, dobri...

Migrantska kriza:policija se...

Kategorija:

Zbog interesa medija te istupa humanitarnih i nevladinih udruga i organizacija o postupanju hrvatske policije prema migrantima, priopćavamo kako je kroz Republiku Hrvatsku tijekom migracijske krize u periodu od 16. rujna 2015. do 9. ožujka 2016. godine prošlo 658.068 osoba,stoji u priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova  Republike Hrvatske.

Ako je zima, nije lav...

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Ova zima je to u pravom smislu riječi... hladna, snježna, bijela. Nekada su zime bile upravo takve, s dugim hladnim razdobljima, puno snijega, uz izuzetno niske temperature. I tome se nitko nije čudio...

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU PROJEK...

Kategorija:

 

Gradska služba Grada Županja poziva udruge sa područja Grada Županje da se prijave za financijsku podršku projektima.

Centri za socijalnu skrb u po...

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

 

U Ispostavi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Županja krajem prošle godine evidentirano je 4.235 nezaposlenih osoba što je odnosu na prosinac 2015. godine manje za 599 osoba ili 12,4%, a u odnosu na prethodni mjesec više za 48 osoba ili 1,1 posto.